13. Kongres primární péče

  • 1 Údaje o účastníkovi
  • 2 Kulturní program
  • 3 Ubytování
  • 4 Fakturační údaje
  • 5 Rekapitulace a cena

Údaje o účastníkovi

Přihlásit se přes profil

1. účastník

„V rámci svého profilu se můžete jednoduše hlásit na námi pořádané akce jedním kliknutím a budete mít všechny daňové doklady a certifikáty na jednom místě“
„Zpracování osobních údajů v registru slouží výhradně pro potřeby uvedené vzdělávací akce, přičemž nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění a Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25.května 2018.“
Přidat dalšího účastníka

Kulturní program

1. účastník

„Zpracování osobních údajů v registru slouží výhradně pro potřeby uvedené vzdělávací akce, přičemž nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění a Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25.května 2018.“

Ubytování

1. účastník

„V případě, že budete sdílet pokoj s jiným účastníkem kongresu, vygenerujte si kód pokoje a předejte ho svému spolubydlícímu.“
„Zpracování osobních údajů v registru slouží výhradně pro potřeby uvedené vzdělávací akce, přičemž nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění a Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25.května 2018.“

Fakturační údaje

„Zpracování osobních údajů v registru slouží výhradně pro potřeby uvedené vzdělávací akce, přičemž nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.“

Rekapitulace a cena

Údaje o účastníkovi

1. účastník

Fakturační údaje

Kulturní program

1. účastník

Ubytování

1. účastník

Souhrn

Položka jednotková cena DPH ks CELKEM

Rozpis DPH

Základ Výše DPH CELKEM

Konečná cena

Celkem k úhradě:
„Zpracování osobních údajů v registru slouží výhradně pro potřeby uvedené vzdělávací akce, přičemž nesmí být dotčena ochrana osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění a Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25.května 2018.“
Typ ubytování do 07.01.2019 do 07.02.2019
Jednolůžkový pokoj 1500Kč / 63€ 1800Kč / 75€
Dvoulůžkový pokoj sdílený / lůžko 950Kč / 40€ 1100Kč / 46€
Dvoulůžkový pokoj 1900Kč / 80€ 2200Kč / 92€
Trojlůžkový pokoj sdílený / lůžko 850Kč / 35€ 950Kč / 40€
Trojlůžkový pokoj 2550Kč / 106€ 2850Kč / 119€